Larrin na sklokeramiku 250 ml

Neohodnoceno
 

Larrin na sklokeramiku - ošetřuje a čistí sklokeramické varné desky a chrání je před poškozením připálenými pokrmy s vysokým obsahem cukru.

Dostupnost Skladem
85 Kč / ks
70,25 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu 020301003
Značka STYL
Kategorie Běžné čistící prostředky
 

Ošetřuje a čistí sklokeramické varné desky a chrání je před poškozením připálenými pokrmy s vysokým obsahem cukru. ...

Podobné produkty

     
  • Cif cream- jemný tekutý písek 500 g Kód: 021000014
    Skladem

    Cif je jemný tekutý písek, který nalezne uplatnění v každé domácnosti a je ideální pro silně znečištěné povrchy. Cif obsahuje jemné mikročástice křemičitého písku, který je velmi jemný a dále obsahuje čistící prostředek, kterým je tento jemný píseček svázán dohromady, díky této kombinaci je CIF tak silný čistič. Nepoužívejte na povrchy, které je možné lehce poškrábat (teflon, povrchy se silným leskem a sklokeramické desky).


    34,71 Kč bez DPH
    42 Kč / ks
    Značka: UNILEVER
  • Fixinela Perfekt na spáry 500 ml Kód: 020200040
    Skladem

    Fixinela Perfekt na spáry - rychle a snadno odstraňuje nečistoty a vodní kámen z vodovodních baterií, plastových van, umyvadel a obkladaček. Zanechá příjemnou vůni a dokonalý lesk čistého povrchu. Nepoužívat na materiály podléhající účinkům kyselin. Spárám vrací původní barvu.


    46,28 Kč bez DPH
    56 Kč / ks
       
    Značka: TATRACHEMA
  • Larrin Nano čistič na kuchyně 500 ml Kód: 020301024
    Skladem

    Larrin Nano čistič na kuchyně - tekutý alkalický přípravek pro odstranění mastnoty ze všech povrchů a omyvatelných ploch v kuchyni. Odstraňuje připálený tuk z trub a grilů. Díky technologii Nanoefekt vytváří ochranný film po prvním použití. Pravidelné používání zabraňuje usazování nečistot a zajišťuje snadnější údržbu a čištění. Odstraňuje mastnotu ze všech povrchů a omyvatelných ploch v kuchyni. 


    45,45 Kč bez DPH
    55 Kč / ks
       
    Značka: STYL

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.